PROJECT  
Dimension 52 – april 2019

Leien in grijstinten voor gerenoveerd industrieel pand

In 2010 lanceerde de gemeente Molenbeek een architectuurwedstrijd om een industriële opslagloods langs de Joseph Scholsstraat te rehabiliteren in een ‘lage-energie’ competentiecentrum voor het OCMW. Naar het bekroonde ontwerp van architectenbureau Cipolat architecture werd het bestaande pand omgevormd in een gebouw voor leslokalen en ateliers. Tevens werd een uitbreiding – bestemd voor de administratie van het centrum – voorgesteld. De gevels werden bekleed met Eternit-vezelcementleien in grijstinten.

Door Philip Declercq

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.


Met uw login en wachtwoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot alle websites van FCO Media:
Aquarama, Cool & Comfort, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Maintenance Magazine, Riorama, Top Security.


Nieuwe gebruiker

Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.


Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Dimension per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.