PROJECT  
Dimension 49 – september 2018

Gevelplaat met karakter voor De Groene School

Langs de Bloeistraat in het Anderlechtse Neerpede maakte het bouwvallige gebouw van De Groene School plaats voor een passiefschool met verdubbelde capaciteit. De kleine bouwzone stelde architectenbureau OSK-AR architecten voor meerdere uitdagingen. De voorgevel diende behouden te blijven. Met EQUITONE [linea] kozen bouwheer en architect voor de overige gevels voor een plaatmateriaal met karakter dat dankzij het zonlicht tot leven komt.

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media: Cool & Comfort, De Onderneming, Aquarama, FM Magazine, Riorama, Techcare, Maintenance Magazine en Top Security.

Als u credits aankoopt, kan u deze op al deze websites gebruiken.


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Dimension per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.