NEWS 15/08/2023

Roundal brengt de Dagkantbijbel uit: dé handleiding voor aluminium dagkantbekleding

De Roundal Dagkantbijbel is een bundeling van jaren aan opgebouwde kennis en ervaring. “Met deze Dagkantbijbel – gecreëerd vanuit een passie voor aluminium – willen wij onze expertise verspreiden, creatieve oplossingen aanreiken en unieke technische inzichten bieden,” zegt Jan De Paepe, zaakvoerder van Ursus.

Dagkantkaders: veel meer dan een functioneel element

“Naast onze overtuiging van de waarde van aluminium, zien wij esthetiek als extra dimensie,” gaat De Paepe verder. “Noem het gerust accentarchitectuur. Met Roundal-dagkantkaders voeg je als architect iets buitengewoon toe aan je ontwerp.”

Een werkinstrument voor de architect

De Dagkantbijbel is onderverdeeld in vijf hoofdstukken, verwijzend naar de verschillende dagkantsystemen: Roundal Welded, Roundal Bolted, Roundal Slim, Roundal Modular en Roundal Combi. Van gelaste systemen, budget- en montagevriendelijke systemen, oplossingen voor een gemetste gevelsteen tot een combinatie van deze voordelen, Roundal heeft het allemaal. Deze oplossingen werden nu gebundeld in een uniek technisch document, de Dagkantbijbel.

De Dagkantbijbel kan je gratis aanvragen op www.roundal.be/dagkantbijbel. Vanaf september is de Dagkantbijbel eveneens beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Over Roundal

Roundal, een merk van Ursus, legt zich volledig toe op gestandaardiseerd maatwerk. Met hun ruime vakkennis bieden ze het meest complete assortiment van gestandaardiseerde dagkantsystemen op maat. Zo vind je bij Roundal een oplossing voor alle mogelijke bouwsituaties en -specificaties. Roundal staat voor accentarchitectuur en streeft bij alle toepassingen naar een naadloos samengaan van esthetiek en functionaliteit.