NEWS 01/05/2023

De volgende generatie onderdakfolies - met een indrukwekkende levensduur.

“Het onderdak is de zwakste schakel in het dak”. Deze feedback van ervaren dakdekkers was een uitdaging voor DÖRKEN. Dus begonnen ze aan een nieuwe missie met als doel onderdakfolies ontwikkelen met maximale levensduur en weerstand, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. “We hebben een nieuwe definitie gegeven aan levensduur en onze beproefde onderdakfolies nog beter gemaakt.”

30 jaar garantie voor onze premium producten

De resultaten van het succesvolle traject zijn verwerkt in hun premium producten, waarbij nu al een functionele garantie van 30 jaar geldt. Dit is mogelijk door een aangepaste combinatie van beproefde grondstoffen en het gebruik van de modernste productietechnologieën. Extreme en langetermijn kwaliteitstests, die rekening houden met luchtverplaatsing als belangrijke verouderingsfactor, en speciale testmethoden bevestigen de bijzondere weerstand van de nieuwe generatie onderdakfolies. Deze innovatie is uitdrukkelijk gecertificeerd door een ETA.

DELTA-MAXX PLUS – duurzame folie voor maximale efficiëntie

Naast de nieuwe, extra lange garantie en de bewezen levensduur biedt DELTA-MAXX PLUS materiaalbesparing tot 30%. Dankzij de specifieke dubbele kleefstroken is de folie gemakkelijk te draaien en te hergebruiken bij de volgende baan. Dit resulteert in minder materiaalverlies en een snellere en eenvoudige plaatsing. Minder handelingen en kortere afstanden op het dak leveren een extreme besparing van tijd en kosten op. Bovendien is DELTA-MAXX PLUS getest als mandragend en dankzij brandklasse B wordt de verspreiding van vlammen beperkt.

Ontdek nu alle voordelen van DELTA-MAXX PLUS

DELTA-XX PLUS STRONG – scheurvaste folie dankzij wapening

De extreem scheurvaste DELTA-XX PLUS STRONG folie maakt ook indruk met zijn bewezen levensduur, praktische kleefstroken en 30 jaar garantie. De folie dankt zijn grote scheurvastheid aan de ingebouwde weefselversterking, waardoor het de ideale oplossing bij grote afstanden tussen de latten.

Ontdek hier meer over DELTA-XX PLUS

Neem geen genoegen met minder. Profiteer van onze 130 jaar ervaring en onze ontdekking van een lange levensduur voor onderdakfolies. Geniet van onze functiegarantie van 30 jaar. Gemaakt voor daken die lang meegaan.

Meer over DELTA