NEWS 31/03/2020

De nieuwe Egger decoratieve collectie 2020-2022

Elke werkdag staan architecten en ontwerpers weer voor uitdagingen. Zo zijn tijdige en efficiënte implementatie van projecten en klantentevredenheid de belangrijkste factoren.

De nieuwe Egger decoratieve collectie 2020-2022 vormt daarvoor het perfecte hulpmiddel.

Met meer nieuwe decors, meer nieuwe texturen, decor- en materiaalkoppeling voor de hele collectie en uitgebreide diensten zoals een splinternieuwe app, probeert het bedrijf zijn klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun succesverhaal.

Dit is een overzicht van de nieuwigheden van de Egger decoratieve collectie 2020-2022. 30 procent van het decorgamma wordt vernieuwd, succesvolle decors blijven in het gamma maar worden geüpdatet met trendy texturen. De collectie bevat nieuwe texturen (zoals de ST32 Feelwood Vintage, ST19 Deepskin Excellent, ST20 Metal Brushed), nieuwe werkbladdecors in beton-, metaal-, keramiek- en houtreproducties, en werkbladen in 12 mm compactlaminaat en PerfectSense Topmatt. Er is een ruimere decorselectie voor PerfectSense Gloss en Matt. De Egger decoratieve collectie 2020-2022 telt ook nieuwe uitvoeringen voor compactlaminaat: met zwarte, witte, lichtgrijze en donkergrijze kern of in brandvertragende Flammex kwaliteit.

www.egger.com