aw24kreon.jpg

NEWS 06/05/2024

Kreon nieuwigheden op Architect@Work

Een eerste nieuwigheid die wij zullen presenteren tijdens Architect@Work is kreon holon 20, die deel uitmaakt van de uitgebreide kreon holon serie. De serie is bijzonder veelzijdig met opties zoals opbouw-, inbouw-, hangende en railgemonteerde versies, beschikbaar in zowel vaste als richtbare configuraties. Uitgerust met hoogefficiënte LEDs en beschikbaar met drie verschillende optieken.

Naast de kreon holon 20, introduceren we ook onze nieuwste innovatie in downlights: de kreon “dot”, gelanceerd onder de namen kreon aplis 20 (ronde downlight) en kreon down 20 (vierkante downlight). Met een minimale diameter van slechts 20mm, zijn deze downlights de kleinste in ons uitgebreide assortiment. kreon downlight 20 is een nieuwe standaard voor elegantie. Ze integreren naadloos in elke architecturale setting. Hun onopvallende ontwerp biedt discrete verlichting die de kleinste details benadrukt en zorgt voor impactvolle ruimtes.

Onze nieuwe inbouwkits, bieden uitgebreide mogelijkheden voor integratie in verschillende materialen en dragen bij aan duurzaamheid door het gemak waarmee armaturen kunnen worden vervangen.

Stand 97

https://www.kreon.com/elements-architecture