aw24cofeba_1.jpg

NEWS 06/05/2024

Deer Organic biedt een duurzame creativiteitsboost

De architecturale grasdalen en tegels uit gewapend beton van Deer creëren de balans tussen mens, natuur en water in stedelijke omgevingen. Onze constructies combineren compromisloos design, functionaliteit en duurzaamheid op het hoogst mogelijke niveau, en vormen zo een duurzame oplossing voor publieke ruimtes die de eigenschappen van verharding met natuur moeten combineren.

Met het nieuwe ‘Organic’-gamma presenteert Deer een lijn waterdoorlatende grasdallen die gekenmerkt wordt door unieke, organische vormen. De diverse vormen en patronen bieden ruimte aan zowel verbeelding als vernieuwing, en stellen de ontwerper, architect of bouwheer in staat buitenruimtes duurzaam vorm te geven met een ongeëvenaarde modulariteit.

De veelzijdige tegels kunnen op een gebruiksvriendelijke manier gecombineerd worden en bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden voor buitenruimtes, van openbare pleinen tot privétuinen. Deer neemt hiermee een voortrekkersrol in het herdefiniëren van stedelijke ruimtes, waarbij een aangename, maar eveneens functionele buitenomgeving het welzijn bevordert.

Stand 46

 

www.deerconcrete.com