teneguia50cera0196b.jpg

ARCHITECT@WORK 2021 03/09/2021

COREtec® met de look & feel van keramische tegels

COREtec® Stone CERATOUCH combineert de look & feel van keramische tegels met het comfort en plaatsingsgemak van een COREtec® vloer. CERATOUCH is 100% watervast en is opgebouwd uit diverse slijtlagen rond een HD-kern samengesteld uit samengeperst kalksteengruis en minerale deeltjes, zonder toevoeging van PVC. De unieke ‘Mineral Core’ garandeert een buitengewone stevigheid en hardheid, waardoor COREtec® Stone vloeren erg duurzaam zijn. De geavanceerde CERAGUARD-technologie, daarenboven, bestaat uit een beschermende, kras- en impactbestendige thermoplastische toplaag die zorgt voor een uitzonderlijke krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar minder broos en breekbaar.

Dankzij het kliksysteem is de vloer zelf-uitlijnend en gebeurt de plaatsing snel en eenvoudig. Een CERATOUCH-vloer is meteen beloopbaar en kan op elke ondergrond geplaatst worden, ook bovenop een bestaande vloer.

COREtec® Stone CERATOUCH is ftalaat- en loodvrij en voldoet aan REACH, alle regelgeving voor binnenlucht en is GREENGUARD-gecertificeerd.

Stand 95

www.coretecfloors.be